8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Canından geçti vatandaşa kızdı

CANINDAN GEÇTİ VATANDAŞA KIZDI

Kayseri'de, kavgayı ayırmak isteyen bir kişi bacağından bıçaklandı. Vatandaşların meraklı gözlerle kendisine bakmasına sinirlenen yaralı, polis ekiplerine, "Parasını vereyim beni götürün" dedi.

Sahabiye Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde tartışan iki kişiyi ayırmak isteyen H.A. taraflardan birinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda bacağından yaralanan H.A.'nın yardımına kısa sürede polis ekipleri geldi ve 112 ekiplerini çağırdı.

112 ekiplerinin olay yerine gelmesini kaldırıma oturarak bekleyen H.A. meraklı vatandaşların toplanmasıyla sinirlenmeye başladı. Caddeden geçen vatandaşların meraklı bakışlarına, "Ne var kardeşim, ne bakıyorsun?" diyerek çıkışan H.A., bir ara polis ekiplerine, "Parasını vereyim beni buradan götürün" dedi.

Polisin tüm uğraşlarına rağmen sakinleşmeyen H.A. olay yerine gelen 112 ambulansı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. H.A.'nın durumunun iyi olduğunu bildiren yetkililer, olayı gerçekleştiren zanlıların yakalanması için çalışmaların başladığını bildirdi.

CANINDAN GEÇTİ VATANDAŞA KIZDI
CANINDAN GEÇTİ VATANDAŞA KIZDI
CANINDAN GEÇTİ VATANDAŞA KIZDI
CANINDAN GEÇTİ VATANDAŞA KIZDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2011 Cuma 16:48:04
Güncelleme :4 Mart 2011 Cuma 16:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?