3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Çankaya yeniden başkan

AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı'na bağlı Yemliha Belde Teşkilatı Başkanı Şevket Çankaya, yapılan seçimle güven tazeledi.

Yemliha beldesinde yapılan kongreye, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, İl Yönetim Kurulu üyeleri Rıfat Yelkenoğlu ve Ömer Sabaz, Kocasinan İlçe Başkanı Hamdi Öksüzkaya ve delegeler katıldı. Kongrenin Divan Başkanlığı'nı Milletvekili Ahmet Öksüzkaya yaparken, katip üyelikleri de Ali Macit, Ahmet Aksoyak, Mustafa Çadırcıoğlu yaptı.

Kongrede bir konuşma yapan Ahmet Öksüzkaya, altyapının önemine değinerek, en önemli yatırımın altyapıya olduğunu söyledi. Altyapı olmadan üst yapıyı kurmanın mümkün olmadığını vurgulayan Öksüzkaya, Belde Belediye Başkanı'na yaptığı hizmetlerinden dolayı tebrik etti.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hamdi Öksüzkaya ise, Kocasinan İlçe Kongresi'nde aday olmayacağını, Hüseyin Cahit Özden'in Kocasinan Teşkilatı'nın adayı olduğunu açıkladı.

Öksüzkaya, “Hüseyin Cahit Özden bizim Kocasinan Teşkilatımızın adayı. Yapılacak kongrede karşımıza rakip de çıkacak, ama onların kazanacağına ihtimal vermiyorum. Basında ve televizyonlarda takip ediyorsanız, bir sürü çamur atıyorlar. Delege seçimlerinde şöyle sıkıntı oldu, böyle sıkıntı oldu gibi laflar, sözler söylüyorlar. Ama hamdolsun hepsinde alnımız ak, başımız dik, çok güzel bir şekilde işimizi yapıyoruz. Bundan sonra da Cahit ağabeyimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Beldemizde bundan sonra görev yapacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Bundan sonra da beldemizin daima yanında olacak ve ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste olarak seçime giren Şevket Çankaya yeniden Yemliha Belde Teşkilatı Başkanı oldu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 10:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?