2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Canlı manken nasıl tepki görüyor?

Kayseri'de özel bir giyim firması adına canlı mankenlik yapan Orhan Kılınç'a, Kayserililerin ilginç tepkisi oldukça dikkat çekiyor. Türkiye'nin birçok yerinde canlı mankenlik yapan Orhan Kılınç, Kayserili bazı vatandaşların kendisini gördüğü zaman dua ettiğini ve cimcik attığını söyledi.

Sivas Caddesi üzerinde bulunan Leke Jeans adlı özel bir giyim firması adına canlı mankenlik yapan Orhan Kılınç, Kayserili vatandaşların oldukça ilgisini çekiyor. 11 yıldır canlı mankenlik yapan Orhan Kılınç'a, Kayserililerin verdiği tepki duyanları şaşırtıyor. Türkiye'nin birçok yerinde canlı mankenlik yaptığını belirten Kılınç, en çok Kayserililerin tepkisinin kendisini şaşırttığını ifade etti. Gazi Üniversitesi Teknoloji Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi olan Kılınç, Kayserili bazı yaşlı vatandaşların yanına gelip dua ettiğini ve cimcik attığını belirterek, genç insanların ise "Senin işin yok mu?", "Sen canlı mısın?", "Başka işin yok mu?", "Git başka yerde ekmek parası kazan" gibi laflarını kendisini çok sıkıntıya soktuğunu vurguladı. Bu işin bir sektör haline geldiğini ve üniversite öğrencilerinin çok ilgisini çektiğini söyleyen Kılınç, bu tür tepkilere alışmaya çalıştığını kaydetti.

Ankara'da 35 kişilik bir grup ile canlı mankenlik ve gösteri işini yürüttüklerini belirten Kılınç, "Kayserililerin bu tepkisine, Türkiye'nin hiç bir yerinde rastlamadım. İnsanların elime dokunmaları, cimcik atmaları ve değişik laflar atması çok şaşırtıcı. Bazı hacı amcaların yanıma gelip dua etmeleri ve cildime dokunmaları çok ilginç. Ben bu işi uzun zamandan beri yapıyorum. Sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar mağaza önünde canlı mankenlik yapmaya çalışıyorum. Bu tür tepkiler Kayserililerin ne kadar şaşırtıcı ve sıcak kanlı insanlar olduğunu gösteriyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 16:06:09
Güncelleme :6 Ekim 2007 Cumartesi 16:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?