2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Canlı yayında kınalı protesto

Kayseri'de yerel bir televizyonda yayınlanan programda Kayseri derbisinin perde arkasında yaşanan olaylar ele alındı. Programa, canlı yayın esnasında Erciyessporlu bir taraftar kına gönderdi.

Kayseri'de yayın yapan Kanal 38 televizyonunda spor müdürü Doğan Havur tarafından her hafta Pazartesi günleri yayınlanan 'sporkolik' programına canlı yayında iken Erciyessporlu bir taraftar tarafından kına gönderildi. 


Kayserisporlu yöneticilere bu kınayı armağan ettiğini belirten izleyici, "Bu kınayı Erciyesspor'u mağlup eden Kayserispor camiasına armağan ediyorum" dedi. Canlı yayına gönderilen kınayı ekranlardan izleyiciye gösteren Kanal 38 Spor Müdürü Doğan Havur, 13 yıldır bu mesleğin içinde olduğunu belirterek "İlk kez bir izleyicinin bu denli sert tepkisini ekranlardan yansıtmak zorunda kaldım" diye konuştu. İzleyicinin yoğun ısrarları nedeniyle canlı yayında kınayı gösteren Havur, Kayserispor yönetimine gönderilen kınayı program boyunca ekranda tuttu. Erciyesspor taraftarlarının kınalı protestosu ile karşılaşan Kayserispor yönetiminin bu tepkiye nasıl cevap verecekleri merak ediliyor.

Öte yandan programın canlı yayın konuklarından Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Musa Soykarcı, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur'u topa tuttu. "At sahibine göre kişner" diyen Soykarcı, "Ertuğrul Sağlam ve Süleyman Hurma'nın saldırgan çıkışlarının nedeni, kulüp başkanı Recep Mamur'un bu insanlar üzerinde gerekli ağırlığı korumadığından kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2007 Salı 15:05:23
Güncelleme :22 Şubat 2007 Perşembe 14:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taylan can IP: 88.229.92.xxx Tarih : 25.02.2007 10:58:23
merhaba ben taylan öncelikle iyi bir ftbol sever ve iyi bir erciyes ve kayseri spor taraftarıyım geçen okudum ve biraz izledim bu programı kına mevzusu gerçekten çok ayıp bence gönderen için deyil yayınlyan için çok ayıp o illede stüdyoda göster diyosa sen neden gösteriyosun oranın bir kriterleri olmalı veya genel müdür yayınlansın yayınlamasın demeili ama gerçekten sizleri devamlı isliyordum ama bundan sonra islemem çünkü bu bir saçmalıktır inşallah okursunuz ha birde sadece ben yazanlardanım arkadaşlarımda televizyonunuzu veya programı eleştiriyorlar