3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Çatıdan düşen şahıs ağır yaralandı

Kayseri'de, belediyenin ikazı üzerine akrabasının yaptığı ek odayı yıkmaya çalışan bir kişi, çatıdan düşerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kocasinan ilçesi Oruç Reis Mahallesi Ayancık Caddesi Toker Sokak'ta meydana geldi. Evine ek oda yapan Yakup Kabak, Kocasinan Belediyesi yıkım ekipleri tarafından uyarıldı.

Bu sabah saatlerinde eve belediye ve polis ekiplerinin gelmesi üzerine Yakup Kabak'ın yeğeni Haydar Kabak da çatıya çıkarak yıkıma yardım etmek istedi. Bu sırada dengesini kaybederek çatıdan düşen Haydar Kabak, çevredekilerin yardımıyla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleriyle birlikte Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin eve geldiğini belirten mahalle sakinlerinden Abdurrahman Aksu, ''Sabah saatlerinde üç kişi ek odayı yıkmaya başlarken belediye ekipleri ve polisler kepçeyle kapıya geldi. Aceleyle çatıya çıkan Haydar Kabak, paniğe kapılarak düştü. Ağır yaralanan Haydar Kabak daha sonra polis otosu ile hastaneye kaldırıldı" ifadelerini kullandı.

Hastaneye akın eden Haydar Kabak'ın yakınları gözyaşlarını tutamadı. Yakup Kabak'ın eşi Kerime Kabak ise belediye ekiplerine tepki göstererek mağdur olduklarını savundu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 17:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?