5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Çevre koordinasyon toplantısı yapıldı

ÇEVRE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak çevre ve geri dönüşüm ile temizlik hizmet ve çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve bu yönde kamu yönetiminde birlik oluşturmak için kurum temsilcilerinin katıldığını periyodik toplantılar düzenlediklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesinin Altınoluk semtinde yer alan 'Geri Kazanım ve Ayrıştırma Tesislerinde' yapılan çevre toplantısı ile önemli kararlar aldıklarını belirten Büyükkılıç, toplantıya Büyükşehir, Kocasinan, Talas, İncesu,Hacılar Belediyeleri ile Çevre İl Müdürlüğü, Erciyes Üniversitesi ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü gibi kurum yetkililerinin katıldığı kaydetti. Kayseri ilinin gün geçtikçe büyüyen ve genişleyen bir yapıya sahip olduğunu ve yapılan kamu hizmetlerinde bir bütünlük sağlanması ile etkin ve verimli bir hizmetinin sunulabileceğini belirten Büyükkılıç, “ Toplantının amacı ayrı kurumlarda ancak aynı işi yapan birimlerin bir araya gelerek çalışmalar bütünlük sağlanmasıdır “ dedi.

Büyükkılıç, Kayseri Belediyelerin hizmet ve yatırımlarında kamu kurum ve kuruluşların görüş ve bilgilerinin alınması ile başarının temelinin oluşturulduğunu sözlerine ekledi.

ÇEVRE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 17:13:03
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 20:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?