8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

CHP il yönetimi belli oldu

CHP İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU

CHP Kayseri İl Başkanı Ayhan Gülsoy, düzenlediği basın toplantısı ile CHP'nin yeni yönetiminin belirlendiğini bildirdi. Toplantıda konuşan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, “Adaylık için henüz kararımı vermiş değilim” dedi.

Yeni yönetime eski yönetimde bulunan 10 kişinin de katkı verdiğini bildiren CHP İl Başkanı Ayhan Gülsoy, “Bunun yanı sıra bize güç katmak, bize yeni enerji vermek için çok değerli 10 partilimiz daha yönetim kurulu üyeliğini kabul etti” diye konuştu.

CHP Kayseri il başkanlığı yönetim kurulu üyelerinin tamamlandığını söyleyen Gülsoy, “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve ben 8 yıldır ülkeyi kötü yöneten AKP'ye karşı CHP'nin projesini ve programını anlatacağız. 8 yıl boyunca insanların biriken tüm sorunlarına çözüm bulacağız” ifadesinde bulundu.

CHP'ye milletvekili aday adaylığı başvurularının beklenenden fazla olduğunu bildiren Gülsoy, “Partimize tahminin çok üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Bana epeyce bir teveccüh oldu. Resmi nitelik kazanmadan bunların adını vermeyi doğru bulmuyorum. Beni şaşırtacak ölçüde büyük bir talep oldu. Bundan da bir il başkanı olarak mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Aday olup olmayacağı konusunda soru sorulan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ise, “Müracaatlar başlamadı, ben de kararımı vermiş değilim, süreç gösterecek, aday olacak bütün arkadaşlarıma adaylık sürecinde başarılar diliyorum. Adaylık süreci başlayınca bunlarda resmi nitelik kazanacak” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Özhaseki'nin milletvekili aday adayı olmayacağının sorulması üzerine ise Kulkuloğlu, “Kendi kararıdır, AKP'nin yetkililerinin değerlendireceği bir olaydır. Bizi bizim partimiz ve adaylarımızı ilgilendirir. Kendisine hayatında başarılar dilerim” cevabını verdi.

CHP İl Yönetiminde şu isimler yer aldı:

Ayhan Gülsoy, Mustafa Özesmi, Hami Yıldırmış, Ali Güler, Zeki Mutlu, Hazeri Çölkuşu, Ali Rıza İncetan, Faruk Ergan, Sabri Nasuhoğlu, Şaziye Yeğenağa, Kamuran Özbay, Selahattin Gültekin, Alper Aydın, Önder Özer, Ali Karaali, Fuat Kılınçat, Tilaver Akbulut, Şükran Güler, Ayşe Devrim Takmaya

 

CHP İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU
CHP İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 17:59:04
Güncelleme :10 Mart 2011 Perşembe 18:09:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?