4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

CHP yerel seçim startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Enver Özdemir, CHP'nin önceden olduğu gibi bu seçimde de iddialı olarak hazırlandıklarını söyledi.

Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Enver Özdemir, Mart 2009 da yapılacak yerel seçimler için CHP'nin start verdiğini kaydetti. Enver Ödemir, CHP'nin her seçimde olduğu gibi iddialı olarak gireceğini ve yerel yönetimlerde iktidarı hedeflendiğini söyledi.

Yerel seçim çalışmaları sırasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in Kayseri'den sorumlu olduğunu belirten CHP İl Başkanı Enver Özdemir, seçimlerde başarılı olabilmek için tüm parti kademelerinin yoğun bir çalışma içine gireceğini kaydetti.

Özdemir, ''Uzun süredir düşündüğümüz ancak bugüne ertelemek zorunda kaldığımız ilçe başkanları toplantısıyla Mart 2009 seçimleri için start vermiş bulunuyoruz. 22 Temmuz seçimlerinin ardından bilindiği gibi partimizde kongreler süreci başladı. Sonra kurultayımızı yaparak yerel seçimlerde görev yapacak ilçe ve il kadrolarımızı belirledik. Bu kadroların birçoğu yenilendi. Seçimi bugünkü kadrolar gerçekleştireceği için şu anda görevde bulunan tüm arkadaşlara büyük sorumluluklar düşmektedir. Genel merkezimizin yerel seçimlere yönelik çalışma raporları ve genelgeleri esas alınarak, ilçelerde ve illerde neler yapılacağını bu toplantımızda belirleyerek belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri adaylarının vakit geçirilmeden tespit edilmesine de çalışacağız” şeklinde konuştu.

CHP'nin bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu seçime de iddialı gireceğinin altını çizen Özdemir, “Mevcut belediye başkanlıklarının yeniden kazanılmasının yanı sıra yeni il ve ilçe belediyelerinin de kazanılması ve yerel seçimlerde iktidar olmak için çalışacağız” dedi.

CHP'de yerel seçim startının verildiği ilçe başkanları toplantısının ikinci bölümü ise basına kapalı olarak devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 16:23:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?