1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

CHP'de ilçe kongreleri başlıyor

Kongre takvimi devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) ilçe kongreleri 8 Aralık’ta başlıyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Enver Özdemir, Kayseri’de ilk ilçe kongresinin 8 Aralık Cumartesi günü Kocasinan İlçe Kongresi ile başlayacağını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi’nde Mahalle Temsilcileri seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongre takvimi de belirlendi. CHP İl Başkanı Özdemir, 1 Ekim 2007 tarihinde başlayan kongre takvimi gereği, tüm ilçelerde mahalle temsilcilerinin seçimlerinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Özdemir, “Listelerin ilçe seçim kurullarına verilerek, kesinleşmesinin ardından ilçe kongrelerimiz başlayacak. İlk ilçe kongremizi 8 Aralık Cumartesi günü Kocasinan İlçesi ile başlatacak ve Aralık ayı sonuna kadar ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Önümüzdeki günlerde belirleyeceğimiz bir tarihte de, il kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongreler sürecinden Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha güçlenmiş olarak çıkması için çalışmalarımız sürmektedir. Kongre sürecimizin ülkemize ve tüm partililerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
CHP İl Başkanı Özdemir, CHP Kayseri milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun 8 Aralık’ta yapılacak Kocasinan İlçe Kongresi’nin ardından her Cumartesi günü il başkanlığında partililerin ve vatandaşların sorunlarını dinleyeceğini açıkladı.

Özdemir, “Milletvekilimiz Şevki Kulkuloğlu, uzun süredir planladığı ancak TBMM çalışmaları nedeniyle başlatamadığı sorunları dinleme toplantılarına 8 Aralık’tan sonraki her Cumartesi günü il başkanlığında başlayacak ve bu toplantılar hem partililere hem de diğer vatandaşlara açık olacaktır. Sayın milletvekilimiz, hem TBMM çatısı altında Kayseri’nin ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm önerilerini sunmaya devam edecek, hem de vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürecektir. Bu toplantıların son derece yararlı olacağını umuyor ve tüm partililerimizi ve vatandaşlarımızı Cumartesi günleri saat:13.00’den sonra ki bu buluşmaya davet ediyoruz” şeklinde ifade etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2007 Cuma 12:35:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?