3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

CHP'den bombalı saldırıya kınama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Özdemir, bir açıklama yaparak, geçtiğimiz gece İstanbul Güngören’de ki bombalı saldırıyı kınadıklarını belirterek, hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Geçtiğimiz gece İstanbul Güngören’de gerçekleşen bombalı saldırıda çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirmesi ve yüzlerce vatandaşın yaralanması ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Enver Özdemir, son zamanlarda artış gösteren terör olaylarının dikkat çekici olduğuna belirterek, toplum olarak tepki koyma zamanının geldiğine inandıklarını belirterek, saldırıda yaşamlarını yitirenlere rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CHP İl Başkanı Enver Özdemir yaptığı yazılı açıklamada ; terörün nereden gelirse gelsin hiç bir şekilde hoşgörü ile karşılanamayacağını belirtti. Özdemir, “Ne yazık ki önceki gece yine kanlı bir terör saldırısı ile karşı karşıya kalarak, çok sayıda vatandaşımızı kaybettik. Terörün hiç bir şekilde hedef tanımayan kanlı yüzünü bir kez daha görmüş olmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Toplum olarak, terör olaylarına karşı birlik ve beraberlik içinde tepki gösterme zamanı gelmiştir. Adı ve şekli ne olursa olsun, terör hepimizin ortak düşmanıdır ve hedefinde kimin olduğu belirsizdir. Bu düşman ile top yekun mücadele edilmeli, terör saldırıları gerçekleştirilmeden önlenmelidir. Tüm ulusumuzu yasa boğan ve tepkisini toplayan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor, canlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Bu alçak saldırının arkasındaki kanlı ellerin en kısa zamanda ortaya çıkarılmasını ve faillerinin yakalanmasını bekliyoruz“ şeklinde ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 15:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?