5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

CHP'den Kayseri'ye mimar aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı tarafından il ve merkez ilçe belediye başkan adayları açıklandı.

Parti binasında gerçekleştirilen programa CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. Açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Enver Özdemir, CHP'nin tüm belediyeleri kazanmak amacıyla yola çıktığını belirterek, sözde projelerle değil halkın ve kamunu yararına olan projelerle geldiklerini söyledi.

Özdemir, "CHP, seçim sürecinde eski il başkanları, eski belediye başkanları, eski adayları ve üyeleriyle bir bütün halinde çalışacak" dedi.

CHP'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı mimar Ali Genç ise, katılımcı, çoğulcu, demokratik ve etkin hesap veren bir yönetim biçimi sergileyeceklerini belirtti. Genç, "29 Mart'a kadar olan bu süreçte bizleri yalnız bırakmayacağınızı ve çalışmalarımıza katkıda bulunacağınıza inanıyorum. Diğer partilerin adaylarına da başarılar diliyorum. Seçim sürecinin seviyeli geçmesini ve Kayseri için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından adayların tanıtımı yapıldı. CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Genç, Melikgazi Belediye Başkan adayı Ali Kemal Açıklan, Kocasinan Belediye Başkan adayı Özgür Alçı, Talas Belediye Başkan adayı İbrahim İlbasmış ile seçime girecekleri açıklandı.

Öte yandan CHP'nin Kayseri geneli belediye başkan adaylarını Genel Başkan Deniz Baykal'ın katılımıyla 14 Şubat'ta Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde kamuoyuna tanıtacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 21:39:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?