5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

CHP'lilerin araçlarına saldırı


KAYSERİ'nin Develi İlçesi'nde, CHP İlçe Başkanı Uğur Özdeniz'in, eşinin, CHP'nin belediye başkan adayı Sevgi Yalçın'ın ve ortağının otomobillerinin lastikleri, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesildi.

CHP İlçe Başkanı Uğur Özdeniz'in 38 TH 003, eşi Gülhan'ın 38 TH 838, Belediye Bakan adayı Sevgi Yalçın'ın 06 AR 9095 ve ilçe başkanının iş ortağı Mehmet Türkoğlu'nun 38 TH 333 plakalı otomobillerinin, Aşık Seyrani Mahallesi, Yalçın Apartmanı önünde dün gece park halindeyken lastikleri kesildi.

Şikayet üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.Develi CHP İlçe Belediye Başkan adayı Sevgi Yalçın, “Yapılan çirkin bir saldırı. Kimseyi zan altında bırakmıyoruz, gerginlik de olsun istemiyoruz ama bu olay bizi çok üzdü” dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ne başvurduklarını ve şikayetçi olduklarını söyleyen CHP İlçe Başkanı Uğur Özdemir de “Seçimlerin kardeşlik havasında geçmesini istiyor ve diliyoruz. Develi'de baştan beri buna dikkat ettik ama 3- 5 kendini bilmez kişinin yaptığı kasıtlı bir hareket sonucu otomobillerimize zarar verildi” dedi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 18:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?