4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

CHP'nin adayları Baykal'ı bekliyor

Kayseri'de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Genç, Deniz Baykal'ın şehre gelmesinin ardından seçim çalışmaları konusunda atağa kalkacaklarını söyledi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Genç ile Melikgazi, Talas ve Kocasinan Belediye Başkan Adayları, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut'u ziyaret etti.

Seçim çalışmaları hakkında açıklama yapan Ali Genç, yarın CHP Lideri Deniz Baykal'ın Kayseri'ye geleceğini hatırlattı. Baykal'ın da katılacağı aday tanıtım toplantısının ardından seçim çalışmalarına hız vereceklerini belirten Genç, "Seçime hazırlanıyoruz. Şehrin çeşitli bölgelerinde incelemeler yapıyoruz. Sıkıntılar tabii ki var. Bunları çözeceğiz. Ama asıl sahaya inmek için genel başkanımızı bekliyoruz. Toplantımızın ardından seçim atağına kalkacağız" dedi.

Ardından söz alan Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Açıkan, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Özgür Alçı ve Talas Belediye Başkan Adayı İbrahim İlbasmış ise çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 17:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?