8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

CHP’nin il başkanı göreve başladı

CHP’NİN YENİ İL BAŞKANI GÖREVİNE BAŞLADI

CHP Kayseri İl Başkanı Enver Özdemir’in milletvekili aday adayı olmasının ardından İl Başkanlığı’na getirilen Ayhan Gülsoy, bugün görevine başladı.

CHP Kayseri İl Başkanlığı’na getirilen Ayhan Gülsoy, bugün göreve başladı. CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ve Eski İl Başkanı Enver Özdemir’in de katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasıyla İl Başkanlığı görevine başlayan Ayhan Gülsoy, görevini eksiksiz yerine getireceğini belirtti. Enver Özdemir’in 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekilliğine aday adayı olmasının ardından CHP İl Başkanlığı’na getirilen Gülsoy, görevinin ağır ve sorumluluklarının çok fazla olduğunu ifade ederek, her türlü zorluğu partilileriyle aşacaklarına inandıklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisini Kayseri’de en iyi yerlere taşımak için bütün partililerle el ele ve omuz omuza vereceklerini belirterek, “Partimize gönül veren, oy veren herkesi göreve çağırıyorum” dedi.

Konuşmasında iktidara yüklenen Gülsoy, “İktidara sahip olamayanlar mangalda kül bırakmayacak sözler yerine, halkın gerçek gündemiyle ilgilenseler daha hayırlı bir iş olmuş olur. 8 yıldır ülkeyi yönetenlerin Türkiye’yi getirdikleri şu yere bakın, komşusu açken tok yatmayan şu milletin düştüğü duruma bakın. Tüm bunların sorumlusu olanlar hak ettikleri cevabı seçim sandığında alacaklar. Güneydoğu’da ülkemizin ve milletimizin güvenini tehdit eden gelişmeler oluyor, siyasal iktidar seyirci. Eğer CHP’ye çarpma görevleri de olmasa AK Parti yetkilileri neredeyse hiç konuşmayacak. Halka saygı duymayan politikalara, halkımız Haziran’da dur diyecek. O nedenle daha önce hangi partiye oy verdiklerine bakmaksızın herkesi Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ve eski başkan Enver Özdemir, Ayhan Gülsoy’a başarılar dileyerek, tüm parti olarak çalışmalarında destek olacaklarını ifade etti. Açıklama, tebriklerle son buldu.

CHP’NİN YENİ İL BAŞKANI GÖREVİNE BAŞLADI
CHP’NİN YENİ İL BAŞKANI GÖREVİNE BAŞLADI
CHP’NİN YENİ İL BAŞKANI GÖREVİNE BAŞLADI
CHP’NİN YENİ İL BAŞKANI GÖREVİNE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2011 Cumartesi 12:54:05
Güncelleme :19 Şubat 2011 Cumartesi 23:53:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?