30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Çiftçiye reflektör yardımı

Kayseri Şeker Fabrikası, pancar alım kampanyasının başlaması ile yöre trafiğinde artan traktör sayısını göz önünde bulundurarak, fabrikaya pancar getiren her traktör sahibine reflektör dağıttı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Deniz, pancar alım kampanyasının başlaması ile birlikte şehirlerarası kara yollarında traktör sayısında artış görüldüğünü kaydetti.
 
Deniz, "Üreticilerimiz, pancar alım kampanyamızın başlaması ile birlikte ürünlerini fabrikamıza getirmeye başladılar. Doğal olarak ilimize gelen karayollarındaki traktör sayısında artış görüldü. Üreticilerimiz havanın kararması ile birlikte yola çıktıklarında ise araçlarında herhangi bir uyarı işaretinin olmaması nedeniyle şehirlerarası yollarda tehlike arz ediyorlardı. Biz de Kayseri Şeker Fabrikası olarak üreticilerimizin olası bir kazaya neden olmamaları için, fabrikamıza pancar getiren her üreticimizin aracındaki reflektör ihtiyacını gideriyoruz. Bu gibi yardımlarımız önümüzdeki günlerde de sıkça tekrarlanacaktır. Hem çiftçimiz adına, hem de sosyal sorumluluklarımız adına yaptığımız bu yardım, kampanya döneminin sonuna dek devam edecektir" dedi.

Kayseri Şeker Fabrikası yöneticilerinin bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı son derece memnun olduklarını belirten üreticiler, reflektör dağıtımı sayesinde hem kendilerinin hem de trafikte seyreden diğer araç sürücülerinin daha dikkatli olması yönünde Kayseri Şeker Fabrikası'nın üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini söylediler.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2006 Salı 16:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?