5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Cihan Simit Dünyası Talas'ta şube açtı

Cihan Simit Dünyası Talas Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

09 Ağustos 2009 Pazar günü Kayseri Talas İlçesi Atatürk Bulvarı girişi Kardeşler Apt. altında düzenlenen açılış törenine Cihan Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zenger, Düvenönü Hoca Hasan Camii İmamı Sıtkı Özdemir, Cihan Ekmek A.Ş. İmalat Müdürü Metin İmre, Genel Müdür Yardımcısı Hasan Selbi, Cihan Simit Dünyası Talas Şube İşletmecisi Vedat Doğmuş, İşletme Sahibi Ahmet Karaköse ile davetliler katıldı. Açılış töreni öncesi dualar okundu, katılanlar tarafından açılış kurdelesi kesildi ve hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Hizmete açılan Cihan Simit Dünyası Talas Şubesi’nin Kayseri’de üçüncü Talas’ta ise ilk simit dünyası olma özelliğini taşıdığını belirten İşletmeci Vedat Doğmuş, Cihan kalitesini Talas halkına ulaştırmak için bu şubeyi açtıklarını söyledi. Doğmuş,”Cihan’ın kalitesini çok iyi biliyorum. Cihan’ın Kayseri merkezinde 8 şubesi 2 simit dünyası vardı. Şehir Merkezi dışında ilk Simit Dünyası şubesini Talas halkı ile tanıştırmış olduk. Talas şubemiz ile Cihan’ın şube sayısı 9’a Simit Dünyası sayısı ise 3’e yükseldi. 80 metrekaresi kapalı toplam 270 metrekare alana sahip şubemizde 100 kişilik kapasitemiz mevcuttur. Tatlı, kuru pasta, yaş pasta, unlu mamuller gibi yaklaşık 200 ‘e yakın Cihan ürünlerini müşterilerimize sunacağız” dedi.

ÖZEL KAHVALTI TABAĞI HAZIRLANDI
Cihan Simit Dünyası Talas Şubesi işletmecisi Vedat Doğmuş, gençlere ve üniversite öğrencilerine yönelik hazırladıkları doyurucu kahvaltı tabağının Talas halkı tarafından da ilgi gördüğünü kaydetti. Doğmuş,” Talas şubesinde özel kahvaltı tabağı hazırladık. Üçgen peynir, kaşar peyniri, beyaz peynir, tereyağı, reçel, büyük bardak çay, tahin, pekmez, meyve suyu, sade poğaça ve ekmekten oluşan kahvaltı tabağı 12 TL olacak. İşletmemizde haftanın 7 günü, 05:30- 24:00 saatleri arasında hizmet vereceğiz” diye konuştu. Cihan Simit Dünyası Talas Şubesi’nde birbirinden deneyimli personel görev misafirlerine hizmet edecek.

Mehmet Fatih Kaymaz /Kayseri
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 12:05:05
Güncelleme :12 Ağustos 2009 Çarşamba 12:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?