3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Çin malı kameralara dikkat!

Kayseri PAR Güvenlik Sistemleri Lmited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Horoz, tekstil, hediyelik eşya ve oyuncak derken, şimdi de 'Çin malı güvenlik sistemleri' yerli işletmecileri zor durumda bıraktığını söyledi.

Türkiye'de yeni gelişen güvenlik sistemleri sektörüne Çin'in kalitesiz ürünleri damgasını vurdu. Son 5 yıldır büyüyen güvenlik sistemleri sektörünün kalitesiz Çin malları nedeniyle olumsuz etkilendiğine dikkat çeken PAR Güvenlik Sistemleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Horoz, özel güvenlik sistemleri konusunda halkın yeni yeni bilinçlendiğini, kalitesiz Çin mallarının piyasada satılıyor olması ise sektörü olumsuz yönde etkilediğini kaydetti.

Horoz, “Kamera görünümlü olan fakat kayıt almayan cihazlar, bir hırsızlık olayında vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra güvenlik güçlerinin de suçluların kimliğini tespit edememesine sebep olmakta. Vatandaşlarımız bu durumlara düştüğünde mağdur olmakta. Bu tür olayların sık sık yaşanması sektörde kaliteli ve iyi hizmet veren firmaları da olumsuz yönde etkilenmekte. PAR Güvenlik Sistemleri olarak 4 yıldır hizmet verdiğimiz bu sektörde, kalitesiz Çin malı güvenlik sistemi kullanmış kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel işletmelerin yeniden sistemlerini yenilemekten dolayı yeni siparişlere yetişemiyoruz” dedi.

Kalitesi düşük olan Çin malı güvenlik sistemlerinin vatandaşları mağdur ettiğine dikkat çeken PAR Güvenlik Sistemleri Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Horoz, gerçek özelliğini yansıtmayan cihazları 'ucuza veriyoruz' diye satan ve monte eden şahısların bulunduğunu bu kişilerin Çin malı ürünleri satarak ortadan kaybolduklarını söyledi.

Güvenlik kameraları sistemleri içinde Çin malı ürünlerin vatandaşı mağdur ettiğini dile getiren Horoz, özellikle son zamanlarda belli bir oranda artış gösteren işyeri ve evler de hırsızlık olaylarının yüksek seviyelere ulaşmadan önlemin alınması gerektiğini vurguladı. Amaçlarının sadece kamera satmak olmadığını dile getiren Horoz, “Son zamanlarda yaygınlaşan, gerçek özelliğini yansıtmayan cihazları “ucuza veriyoruz” deyip satan ve monte eden şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

İbrahim Horoz, “Kamera ve alarm sistemlerinin montajını yaparak, satış öncesi ve sonrası hizmeti ile sizlere gereken desteği sağlamaktayız. Amacımız, ürünü sadece satmak değil, bilinçli şekilde sunmaktır. Par Güvenlik Elektronik Güvenlik Sistemleri gelişen teknoloji sayesinde, dijital güvenlik sistemleri, yangın, soygun ihbar ve hırsız alarm sistemleri, CCTV kamera sistemleri, görüntülü interkom sistemleri, alarm haber alma merkezi hizmetleri, bu ileri teknolojiden fazlasıyla yararlanmakta. Kamera ve alarm sistemlerinde 4. yılını doldurmuş bir firma olarak, her sektördeki müşterilerimize kaliteyi ön planda tutarak hizmet vermekteyiz. Tüm dünyada elektronik güvenlik hizmetleri birinci derecede önemli oluyor. Bunun birinci nedeni güvenlik sistemlerinin hırsızlık ve gasp olaylarını düşürmesi olarak belirtebiliriz. Günümüzde fiziksel olarak alınan, çelik kapı ve ferforje doğrama gibi önlemler yeterli gelmemektedir. Alarm merkezine bağlı bir alarm sistemi, fiziksel önlemlerden daha ekonomik ve güvenilir, cazip, bir seçim haline geldi” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 10:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?