30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Cinayet zanlısı ocakbaşında yakalandı

Kayseri'de 6 ay önce işlediği cinayetin ardından kayıplara karışan katil zanlısı, Antalya'da çalıştığı restoranda kebap yaparken yakalandı. Kayseri ve Antalya İl Jandarma ekipleri tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyon neticesinde yakalanan zanlının üzerinden adına düzenlenmiş bir de sahte kimlik bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, 12 Aralık 2005 tarihinde Kocasinan İlçesi Buğdaylı Mahallesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışmada tabancayla Mustafa Ünalan isimli şahsı öldüren ve beraberinde Necip Haspolat isimli şahsıda ağır yaralayan katil zanlısı Zekai K, jandarma tarafından Antalya'da yakalandı. 

Katil zanlısı Zekai K.'nın Antalya'da bir restoranda çalıştığı istihbaratını alan Kayseri İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Antalya jandarmasıyla irtibata geçerek zanlının çalıştığı restorana operasyon düzenledi. Operasyonda katil zanlısı Zekai K.'yı yakalayan jandarma, zanlının üzerinde yaptığı aramada adına düzenlenmiş bir de sahte nüfus cüzdanı ele geçirdi.
Antalya'da jandarma tarafından sorguya alınan ve ifadesinde suçunu kabul eden zanlı Zekai K, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 16:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?