3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Cinayetin ardından 'benzerlik' çıktı

Kayseri'de geçtiğimiz aylarda seyir halindeki otomobilin kurşunlanması sonucu bir kişinin öldürülmesine sebebiyet verdikleri ileri sürülerek gözaltına alınan 5 kişi, bugün adliyeye sevk edildi.

Şahıslar, ölen M.E.'nin otomobilini aralarında husumet bulunan şahsın aracına benzettiklerini öne sürdü.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz aylarda, Kocasinan ilçesi çevre yolu Galericiler Sitesi önünde seyir halinde bulunan M.E. idaresindeki 38 NY 624 plakalı otomobile 13 el ateş açılmış ve sürücü hayatını kaybetmişti. Görgü tanıklarının 34 VRY 49 plakalı otomobilden ateş açıldığını bildirmesi üzerine soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, cinayete karıştıkları ileri sürülen F.T., Ü.S., E.K., T.T. ve Ç.T. isimli şahısları gözaltına aldı.

Şahısların ikametinde 2 adet tüfek ve F.T.'nin Pınarbaşı ilçesinde
gösterdiği yerde ise el yapımı 1 adet tabanca ele geçirildi. Öldürme olayını şüpheli T.T.'nin gerçekleştirdiği deliller sonucu anlaşılırken, şahıslar 4 günlük gözaltı süresinin ardından bugün geniş güvenlik önlemleri altından adliyeye getirildi.

Sorgularında M.E.'nin kullandığı otomobili aralarında husumet bulunan şahsın aracına benzettikleri için kurşunladıklarını ifade eden şüphelilerin, ölen şahıs ile aralarında hiçbir husumetin ve tanışıklığın bulunmadığını beyan ettikleri belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 17:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?