5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Çocuk hastanesi basına tanıtıldı

Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Güven, Mustafa Eraslan-Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi'nin basına tanıtımını yaptı.

Ülkenin en gelişmiş ve modern hastanelerinden biri olan Mustafa Eraslan-Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi'nin tanıtımını yapan Prof. Dr. Güven, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin en çok ihtiyacı olan çocuk hastanesinin hayırsever işadamları tarafından yaptırıldığını hatırlattı.

Temelinin 24 Eylül 2005 tarihinde atılan hastanenin 29 Ağustos 2008 tarihinde tamamlanarak hizmete açıldığını kaydeden Prof. Dr. Güven, "7 bin 800 metrekarelik bir alan üzerine 3 blok olarak tasarlanan hastanenin 2 bloğu tamamlanarak hizmete açılmıştır. Ülkemizin en modern hastanelerinden biri olarak sayılan bu merkezde, çağımızın modern gelişmiş makine ve teçhizatları ile donatılmıştır" dedi

"BASIN MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI"

Öte yandan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Güven ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut'un katılımıyla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hizmete giren Basın Merkezi'nin açılışı yaptı.

Açılışta konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut, hastane bünyesinde açılan merkezin faydalı olacağını söyleyerek, merkezin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 13:57:05
Güncelleme :24 Haziran 2009 Çarşamba 13:59:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?