4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Çocuk Meclisi yeni başkanını seçti

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanlığı'na, Gazi Paşa İlköğretim Okulu 8-B sınıfı öğrencisi Ali İhsan Kabdan seçildi.

Belediye Tiyatro Salonu'nun da gerçekleştirilen seçimde toplam 500 üye oy kullandı. 1994 yılında kurulan ve şimdiye kadar birçok etkinliğe imza atan Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi, her yıl yapılan başkanlık seçimin de bu yıl toplam 8 aday başkan olabilmek için yarıştı.

Oldukça heyecanlı geçen seçim sırasında salonda bulunan üyeler, çalan hareketli müzik eşliğinde eğlenerek seçimi adeta bir şenlik havasında gerçekleştirdi.
Oyların kullanılmasının ardından yapılan sayım işlemi neticesinde üyelerin toplam 126'sının oyunu alan Gazi Paşa İlköğretim Okulu 8-B sınıfı öğrencisi Ali İhsan Kabdan meclisin yeni başkanı oldu.

3 yıldır çocuk meclisine üye olduğunu belirten Ali İhsan Kabdan, “Çocuk meclisinde başkan olmak benim için büyük bir onurdur. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimizde ses getirecek çocuklara yönelik sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetler yapacağız. Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi'nin bizlere sunmuş olduğu imkanlardan şehrimizdeki bütün çocukların faydalanmasını istiyor ve onları da çocuk meclisine üye olmaya davet ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 13:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?