5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Çocuk tacizcisi tutuklandı

Kayseri'de top alacağını söyleyerek apartmanın sığınağına indirdiği 3 yaşındaki kıza elle tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs tutuklandı.

İddiaya göre, Argıncık Esentepe Mahallesi'nde, top vereceğini söyleyerek kandırdığı 3 yaşındaki S.Ö.'yü apartman sığınağına indiren M.G. (40), küçük kıza elle tacizde bulundu. Çocuğun ağlama seslerini duyan komşusu Mehmet S. (17) aşağı indi.

Çocuğun ağladığını M.G.'nin ise "sus sana top alacağım" dediğini anlatan Mehmet S., "M.G. benim merdivenden indiğim sırada ayak seslerimi duymuş. Bu sırada ben komşumuzun oğlu Emrah ağabeye haber verdim. M.G.'nin sağ eli kan içindeydi. Bizde eline ne olduğunu sorduğumuzda hasta olduğunu o nedenle elinin kanadığını söyledi. Bizde elini inceledik ve herhangi bir yara yoktu. Daha sonra ben sığınağa koştum. Küçük S.Ö. hareketsiz bir şekilde ayakta bekliyordu. Şoka giren S.Ö.'yü yukarı çıkardım" diye konuştu.

Mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istenen M.G., polisler tarafından kurtarılarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis site önünde güvenlik önlemleri alırken, M.G. ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.G.'nin tek kişilik hücreye konulduğu öğrenildi. M.G.'nin Pınarbaşı ilçesinde oturduğu ve annesinin evine geldiği sırada olayın yaşandığı öğrenildi. M.G.'nin annesi G.G.'nin ise olayın ardından oturduğu evden taşınmak zorunda kaldığı belirtildi.

Olay gününün doğum günü olduğu öğrenilen S.Ö.'nün annesi T.Ö.'nün girdiği şokun etkisiyle dilinin tutulduğu ve hala konuşamadığı bildirildi. Anlatmak istediklerini ancak kağıda yazarak anlatan kadının, eşi tarafından köye götürüldüğü kaydedildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 11:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?