2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Cumhurbaşkanı Gül Kayseri'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, göreve seçilmesinin ardından 21 Ekim pazar günü ilk kez memleketi Kayseri'ye gelecek.

Gül, 21 Ekim Pazar günü Kayseri'ye gelecek ve aynı akşam Kayserili iş adamlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek.

Kayseri Valiliği ve Garnizon Komutanlığını ziyaret edecek olan Gül, bazı açılış ve temel atma törenlerine katılacak.

Gül, 22 Ekim Pazartesi günü Erciyes Üniversitesinde (EÜ) yeni akademik yılın başlaması dolayısıyla düzenlenecek törene katılacak, tören öncesi öğrencilerle birlikte yemek yiyecek.

Gül tarafından açılışı yapılan eğitim birimlerini yaptıran hayırseverlere altın madalyon, temeli atılan birimleri yaptıracak hayırseverlere gümüş madalyon takılacak. Cumhurbaşkanı Gül'e de Erciyes Teknopark yapımına sağladığı katkılardan dolayı altın madalyon verilecek.

Kayseri programı kapsamında, Kayseri'ye kurulması planlanan ikinci devlet üniversitesi ile ilgili düzenlenecek toplantıya da katılacak Gül, Kayseri Sanayi Odasının düzenlediği ve 2006 yılındaki başarılı sanayici ve iş adamlarının ödüllendirileceği törende de bulunacak.

Cumhurbaşkanı Gül, geçen hafta düğünleri olan kızı Kübra ile damadı Mehmet Sarımermer adına oluşturulan ormana da fidan dikecek.

Yeniden düzenlenen Cumhuriyet Meydanı'nın açılışını da yapacak olan Abdullah Gül, pazartesi akşamı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin onuruna vereceği yemeğe katılacak.

AA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 11:29:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?