5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Cumhurbaşkanı Gül Kayseri'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erciyes Üniversitesi'nin (ERÜ) yeni akademik yıla başlaması nedeniyle düzenlenen törenlere ve Kayseri Sanayi Odası tarafından organize edilecek, 'Sanayiciler Gecesi'ne katılmak üzere Kayseri'ye gelecek.

ERÜ'den yapılan açıklamada, 12 Ekim 2009 Pazartesi günü yapılacak olan akademik yıl açılış törenlerinin Sabancı Kültür Sitesi'nde yapılacağı belirtildi. Törenlere katılacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, ilk olarak Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur'u ziyaret edeceği, ardından da Sabancı Kültür Sitesi'ne geçerek öğrenciler ve hayırseverler onuruna düzenlenen yemeğe katılacağı belirtildi. Burada, öğrenciler ve hayırseverlerle sohbet edecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah

Gül'ün, daha sonra Sabancı Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan, "Erciyes Üniversitesi 2009-2010 Akademik Yılı Açılış Töreni"ne katılacağı ve bir konuşma yapacağı kaydedildi.

Erciyes Üniversitesi Senatosu tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e fahri profesörlük belgesinin takdim edileceği de ifade edilen açıklamada, Erciyes Üniversitesi'ne bağış yoluyla bina yaptıran hayırseverlere de altın madalya verileceği bildirildi.

Hayırseverlerin yaptığı binaların açılısını yapacağı belirtilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, pazar günü Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından düzenlenecek olan 'Sanayiciler Gecesi'ne de katılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 12:51:03
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 13:39:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?