5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Danişmentgazi'de kayıtlar başladı

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, dün hizmete açılan ve özellikle Danişmentgazi, Osmanlı ve Selçuklu mahallelerinde bulunan vatandaşlara hitap eden Danişmentgazi Sosyal ve Spor Tesisleri'nde çeşitli branşlarda açılan kurslara kayıtların başladığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak yıl içerisinde iki dönem halinde açılan kurslarda her yıl yaklaşık bin 350 kişinin eğitim gördüğünü belirtti.

Birçok kişinin bu kurslar sayesinde meslek sahibi olduğunu, ayrıca aile bütçelerine de katkıda bulunduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Danişmentgazi Sosyal Tesisimiz son derece modern mimari yapısının yanı sıra içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, nikah salonu, aerobik salonu, açık ve kapalı spor alanları, derslikler gibi birçok hizmeti bünyesinde barındırmaktadır. Açtığımız kurslardaki amacımız, vatandaşlarımızın daha çok faydalanmasını sağlayarak, hizmeti vatandaşın ayağına götürmektir” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Danişmentgazi Sosyal Tesisleri içerisinde SBS sınavına hazırlanan 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için Türkçe, matematik, fen bilgisi, sosyal bilgiler, İngilizce, bayanlar için kuaförlük ve aerobik kursunun açıldığını ve kayıtların 13 Şubat tarihine kadar yapılabileceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 21:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?