5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Darülaceze Vakfı'ndan kermes

Kayseri Darülaceze Vakfı Müdürü Fevzi Bozkurt, vakıf olarak bin 100 kişiye yardım ulaştırırken, kimsesi olmayan 11 kişinin de bakımını yaptıklarını söyledi.

Kayseri Darülaceze Vakfı tarafından eski Halk Bankası binası içine açılan kermese vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Kermeste vakıf üyelerinin el emeği göz nuru, Kayseri'ye özgü yemekler ile kitap, takı, çeyizlik ürünler, mobilya, tablo ve çeşitli ürünler satışa sunuldu.

Kayseri Darülaceze Vakfı Müdürü Fevzi Bozkurt, vakıflarının evi, barkı, kimsesi olmayan, yardıma ihtiyacı bulunan insanlara yardımda bulunmak amacıyla kurulduğunu söyledi.

Ellerinden geldiği kadar yardıma ihtiyacı bulunan insanlara yardım etmeye çalıştıklarını kaydeden Bozkurt, "Bize durumunun kötü olduğu için başvuran insanları, geniş bir araştırmadan sonra ve gerçekten yardıma ihtiyacı varsa yardımda bulunuyoruz. Bu noktada iki gezici aracımız hizmet veriyor. Şuanda bin 100 kişiye yardım ulaştırırken, ayrıca kimsesi ve kalacak yeri olmayan 11 kişiye de bakım evinde bakıyoruz. Burada açılan kermesimiz ile de vakfımıza önemli bir gelir sağlamış olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 12:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?