5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Dereceye girenlere ödül

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından şubeleri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Belediye Kültür Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren çocuk meclisinin Bel-Sin, Selçuklu, Danışmentgazi, Çorakçılar, Keykubat ve Yeniköy şubeleri arasında bilgi yarışması düzenlendi. Üç ayrı kategoride yapılan yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Bilgi yarışmasından sonra bir açıklama yapan Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, çocuk meclisi üyelerinin kendi aralarında bilgi yarışması düzenlediğini hatırlatarak, “Şubelerin katılımı ile gerçekleştirilen bilgi yarışması 6, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde olup Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapıldı. Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, Fen ve İngilizce derslerinden hazırlanan yedişer soru ile yarıştılar. Yarışma sonucunda 6. sınıflarda birinci Çorakçılar, 7. sınıflarda merkez ve 8. sınıflarda ise yine Merkez Çocuk Meclis Şubesi birinci oldu” dedi.

Törenle birincilere altın, ikincilere MP3 ve 3. olanlara da kol saati verildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, tüm yarışmacı öğrencilere ayrıca birer kitap seti verildiğini kaydetti

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 18:18:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?