2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Deulcom'dan yaz kampanyası

Deulcom International Kayseri Müdürü Galip Attar, tüm seviye gruplarına hitap edecek yaz kampanyası ile Kayseri'de İngilizce öğrenmek isteyen herkesi uygun koşullarda Deulcom'a beklediklerini söyledi.


Deulcom International Kayseri Müdürü Galip Attar, düzenledikleri kampanya ile bu yaz tüm Kayseri'nin Deulcom'da İngilizce öğreneceğini söyledi.

Tüm seviye gruplarına hitap eden bu kampanya ile İngilizce öğrenmek isteyen herkesi Deulcom'a beklediklerini belirten Attar, "Çalışanlar için hafta içi akşam sınıflarımız bulunuyor. Bu programa katılan herkes tam seviye İngilizce eğitimi alacak. Ayrıca çalışmayan kesim ve lise öğrencileri de hafta içi öğle ve sabah gruplarına katılarak bu kampanyadan yararlanabilecekler. 7 Temmuz ile 26 Ağustos tarihleri arasında hızlandırılmış olarak eğitim dönemlerimiz 8 hafta, haftada 2 gün ve günde 5 saatten oluşmaktadır. Seviye tespit sınavının ardından, seviyenizi belirliyoruz ve derslerimiz en hızlı şekilde başlıyor" dedi.

Attar, tek fiyatın geçerliği olduğu 2007 yazına özel kampanyada 80 saatlik eğitim bedelinin 399 YTL olduğunu ve ödeme konusunda taksit seçeneklerinin bulunduğu ifade etti.

 
Attar, kurslarının 6 seviyesini başarı ile tamamlayan kursiyerlere, Malta'da 15 günlük tatil hediye ettiklerini ve kursiyerlere iş imkanlarının da tanındığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 10:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?