4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Develi Adliyesi'nde veda gecesi

Kayseri'nin Develi Adliyesi'nde tayinleri çakın 2 cumhuriyet savcısı ve 1 hakim için veda yemeği düzenlendi.

Develi Adliyesi personellerinden Cumhuriyet savcısı Mehmet Akçakoca ve Hakim Emine Akçakoca'nın tayinleri Şanlıurfa Suruç ilçesine, Cumhuriyet savcısı Sıtkı Kulualp'in ise Adıyaman Cumhuriyet Savcılığı'na tayinleri çıktığı bildirildi. Tayini çıkan adliye personeli için Develi Cumhuriyet Başsavcısı Celal Albay tarafından Elbiz Aile Parkı'nda veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Develi Kaymakamı Ahmet Turhan, Garnizon Komutanı Deniz Dönmez, Belediye Başkanı Recep Özkan, Adliye Müfettişi Nevzat Arslan, Develi Adliyesi personelinin yanı sıra ilçedeki sivil toplum kuruluş temsilcileri ve fabrika yöneticileri katıldı. Geceye ayrıca geçtiğimiz gün Aladağlar'da kaybolan ve yaralı olarak kurtulan Develi Emniyet Müdürü Suat Günbey'de katıldı. Kendisi ile ilgilenen herkese teşekkür eden Günbey, kaza nedeni ile yaşadıklarının toplum destekli devlet yönetiminin en güzel örneği olduğunu dile getirdi.

Gecede ataması yapılan adliye personeline çeşitli hediyeler verildi. Tayini çıkan personellerin yerine Tokat Reşadiye Cumhuriyet Savcısı Durmuş Ali Ekiz, Kastamonu Daday Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun, Maraş Göksu hakimlerinden Arif Gümüşsoy'un Develi Adliyesi'ne ataması yapıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 11:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Haluk IP: 88.226.230.xxx Tarih : 9.07.2008 13:05:14

Develimize hayırlı uğurlu olsun.