3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

'Develi Akşamları' devam ediyor

Kayseri'nin Develi İlçesinde Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 15 gün ara ile tertip edilen "Develi Akşamları" toplantılarının bu haftaki konuğu İl Çevre ve Orman Müdürü Melahat Özoğul oldu.

Düzenlenen toplantıya Develi Kaymakamı Ahmet Turhan, Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, İl Çevre ve Orman Müdürü Melahat Özoğul, İl Müdür Yardımcısı Şevket Ağmaz, Sultan Sazlığı Proje Şube Müdürü Orhan Ceylan ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda Sultan Sazlığının onaylanan Yönetim Planı hakkında Orhan Ceylan bir saatlik bir sunu yaptı.

Daha sonra İl Çevre ve Orman Müdürü Özoğul, Kayseri ve Develi de yapılan ağaçlandırma faaliyetleri kapsamında Epçe Köyü, Şıhlı kasabasında yapılan faaliyetler ve Şıhlı'daki ağaçlandırma ihalesi hakkında bilgi verdi. Ağaçlandırma için de Erciyes'in Güney yamacında da çalışmaların hızlandırılması gerekliliği katılımcılar tarafından da vurgulandı.

Belediye Başkanı Recep Özkan, "Develi Akşamları" toplantılarının ilçenin geleceği açısından önemine dikkat çekti.İlçe Kaymakamı Ahmet Turhan ise özellikle Sultan Sazlığının Kayseri değil ülkemiz için ne kadar önemli olduğuna değindi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 09:42:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?