4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Develi Belediyesi'nin projelerine onay

Avrupa Birliği'nin (AB) İŞ-KUR aracılığı ile açmış olduğu 'Aktif İstihdam Tedbirleri Hibe Planı 2008 Yılı Teklif Çağrısı' programı kapsamında Develi Belediyesi'nin 2 projesi kabul edildi.

Açıklamalarda bulunan Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, hazırlanan iki projenin de kabul edildiğini söyledi. 'Eğitimle İstihdama Giden Yolda Ete Kazandırılan Değer' isimli projelerinin 124 bin 107,62 euro tutarında olduğunu ifade eden Özkan, 'Bir Sanat Bir Meslek' projesinin de 112 bin 597,23 euro hibe almaya hak kazandığını kaydetti.

Toplam 237 bin euroluk hibe bedelli projelerden 120 işsiz bay ve bayanın yararlanacağı sözlerine ekleyen Özkan, “Yerel yönetim olarak işsiz gençlerimizi meslek sahibi yapmak, eleman ihtiyacı olan işletmelere kalifiye eleman yetiştirmek amacı ile yapmış olduğumuz başvurularımızın kabul edilmesi bizleri ve proje ortaklarımızı da memnun etmiştir. Bir kurumun en fazla iki proje sunabildiği çağrıda, 2 başvuru yapıp 2'sinin de kabul görmesi belediyemiz ve proje ortaklarımızın başarısı olarak değerlendirilebilir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 15:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?