3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Develi öğretmenlerini unutmadı

Kayseri'nin Develi ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sağnak yağışın etkili olduğu ilçede, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından kutlamalar İlçe Müftülüğü konferans salonunda devam etti.

Burada bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Karabulut, öğretmenlerin ve eğitim camiasının sorunları olduğunu, ancak küçültücü, acındırıcı imajı şiddetle reddettiklerini söyledi.

Karabulut, "Biz öğretmenler olarak toplumdaki imajımızı korumak istiyoruz ve haklı yerimizi almak istiyoruz. Kayseri'nin en büyük ilçesiyiz ve en başarılı ilçe olmak zorundayız" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Kaymakamı Ahmet Turhan, Belediye Başkanı Recep Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Celal Albay, İlçe Emniyet Müdürü Suat Günbey, öğretmenlere çiçek vererek günlerini kutladı. Kutlamalar, öğretmenlerin okudu şarkı ve şiirlerin ardından sona erdi.

Öğretmenler Günü nedeniyle Somuncu Düğün Salonu'nda Develi Belediyesi'nin katkılarıyla müzik ve eğlence programı düzenleneceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 14:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?