4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Devlet Hastanesi'nden bir ilk daha

Kayseri Devlet Hastanesi'nde Radyoterapi Ünitesi, düzenlenen törenle hizmete girdi. 3 milyon dolar harcamanın yapıldığı üniteden, Yelşilkart'lı, Bağkur'lu ,SSK'lı ve Emekli Sandığı'na kayıtlı vatandaşlar yararlanabilecek.

Kayseri Devlet Hastanesi Cemal Hattat Hastanesi B Blok bodrum katta gerçekleştirilen açılış törenine, Kayseri Valisi Nihat Canpolat, Garnizon Komutanı Tümgenaral Akın Öztürk, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

Ünitenin açılışında okunan duanın ardından, Kayseri Valisi Nihat Canpolat ve Garnizon Komutanı Akın Öztürk, açılışı gerçekleştirdi. Açılış öncesinde bir konuşma yapan Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İsmail Tamer, ünitenin 3 milyon dolarlık bir harcama sonucunda hizmete girdiğini belirterek, Türkiye genelinde bulunan devlet hastaneleri arasında bir ilke imza attıklarını söyledi. Daha sonra konuşan Vali Nihat Canpolat ise, SSK hastanelerinin birleşmesi ile devlet hastanesi standardının her geçen gün üst düzeylere çıktığını ve bu günde bunun bir örneğini gördüklerini belirterek, radyoterapi ünitesinin hizmete girmesinde katkıda buluna herkese teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Nihat Canpolat ve beraberindekiler, merkezi gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 22:37:23
Güncelleme :7 Temmuz 2005 Perşembe 10:46:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?