7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Diva-Sen'e 13 kişi katıldı

DİVA-SEN'E 13 KİŞİ KATILDI

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası'na (Diva-Sen) katılan 13 kişiye düzenlenen törenle rozetleri takıldı. Törende konuşan Diva-Sen Genel Sekreteri Osman Çamur, “Diva-Sen'in başarısına sahip çıkanlar var” dedi.

Diva-Sen'in kurulduğu günden buyana gerçek sendikacılık yaptığını söyleyen Çamur, 2009 Eylül ayında Konya 2. İdare Mahkemesi'ne dava açarak 4/B'li personelin yaz kurslarından ek ders ücreti alabilmelerinin yolunu biz açtık. 2009 yılında bize kendi sitelerinden akılları sıra cevap yazarak sendikacılığı bilmediğimizi söylüyorlardı. Biz davayı açıp kazandıktan sonra 2010 yılı için dava açtılar ve ilk defa kendileri dava açıp da kazanmış gibi panolarına ilan koyuyorlar. Bir yıl önce sendikacılığı bilmediğimizi söyleyenler, şu anda bizim başarımızı sahipleniyorlar” diye konuştu.

Diva-Sen olarak yeni kurulduklarının altını çizen Osman Çamur, 14 şehir ve ilçede üye olan veya olmayan herkese misafirhane hizmeti verdiklerini açıklayarak, “Büyük sendika olduklarını ileri sürenlerin maalesef hiçbir yerde misafirhane hizmetleri söz konusu değildir. Diva-Sen olarak, hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından, Diyanet-Sen ve Vakıf-Sen'den ayrılan 13 kişinin Diva-Sen'e katıldığı açıklandı. Diva-Sen'e katılanlara, Diva-Sen Genel Başkanı Hüseyin Demirci tarafından rozetleri takıldı.

DİVA-SEN'E 13 KİŞİ KATILDI
DİVA-SEN'E 13 KİŞİ KATILDI
DİVA-SEN'E 13 KİŞİ KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2011 Çarşamba 14:16:00
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 19:04:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?