5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Diyanet Vakıf-Sen'den boykot çağrısı

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Diyanet Vakıf-Sen) Kayseri Şube Başkanı Adem Çavuşoğlu, herkesin İsrail ve yandaşlarının mallarını almamaya davet etti.

Şube binasında bir basın toplantısı düzenleyen Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Adem Çavuşoğlu, İsrail'in Gazze'ye yönelik kara ve hava saldırılarında yüzlerce insanın hayatını kaybettiğini söyledi.

Çavuşoğlu, “İnsan suçunun ötesinde yapılan bu saldırıya karşı tepkimizi ve tarafımızı net bir şekilde göstermeliyiz. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak İsrail'i kınıyoruz. Dünya kamuoyu bu katliamlara cılız tepkiler vermek yerine, İsrail'e karşı ciddi yaptırımlar uygulaması için Birleşmiş Milletleri toplantıya çağırması gerekmektedir. Bu katliam cezasız kaldığı müddetçe, kaybeden sadece Filistin halkı değil, bütün insanlıktır" dedi

İsrail ve yandaşlarının üretmiş olduğu malları, vatandaşların ellerinden geldiği kadar almaması ve tüketmemesi gerektiğinin altını çizen Çavuşoğlu, İsrail'in saldırılarını bir kez daha lanetlediklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 15:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?