5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

DJ Burak Yeter hayranlarıyla buluşacak

Türkiye de son yıllarda adından sıkça söz ettiren ve yaptığı remixlerle herkesin beğenisini toplayan ünlü DJ, Producer Burak Yeter ve By Lefwont 14 Kasım 2009 Cumartesi günü Hilton Kayseri Park Club'ta hayranları ile buluşacak.

Açılış partisi ile hayranlarına seslenecek olan ünlü DJ Burak Yeter, küçük yaşlarda başlayan müzik tutkusunu günümüze kadar taşıyan parti ve festivallerin vazgeçilmez sanatçılarından biri olarak kabul ediliyor. 1996 yılında küçük ev partileri ile müzik yolculuğuna adım atan Yeter, 1999 yılında ‘Tatbikat’ adı ile grup kurarak müzik tutkusunu daha da perçinledi.

Tarkan, Mustafa Sandal, Şebnem Ferah, Serdar Ortaç, Mirkelam, Doğuş, Levent Yüksel, Ajda Pekkan ve Emre Aydın gibi güçlü isimlere adından söz ettirecek düzenlemeler ve remixler yapan Yeter, Türkiye' de küresel ısınma adına yapılan ilk ve tek albüm olma özelliği olan ‘For Message Volume 2’ albümü ile doğanın geri kazanılması adına çalışmalarda bulundu.

14 Kasım 2009 Cumartesi Hilton Kayseri Park Clup’ta performans sergileyecek olan Burak Yeter’in konserine katılımın yüksek olması bekleniyor.

Mehmet Fatih Kaymaz/Kayseri
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 22:43:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?