3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Doğu Ekspresi otomobili biçti: 1 ölü

İstanbul'dan bayram ziyareti için Malatya'ya giden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobil Kayseri'de trene çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, sabaha karşı Kuzey Çevre Yolu Cırgalan mevkiindeki hemzemin geçitte meydana geldi.

Bayram ziyareti için İstanbul'dan Malatya'nın Darende ilçesine gitmekte olan Ömer A.'nın(60) yönetimindeki 34 ZR 5758 plakalı otomobil, bariyerleri kırarak hemzemin geçitte geçmekte olan Doğu Ekspresi'ne çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Ömer A. ile yanında bulunan Emine Ş. (55) ve Asım Ş. (57) yaralanırken, Fatma A. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralananlar ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Fatma A.'nın cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Emine Ş. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 10:32:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut genç IP: 78.160.116.xxx Tarih : 10.12.2008 16:09:54

kuzey çevreyolun heryeri köprü oldu yayalar için köprü oldu ama bu ne biçim saçmalık ikitane hemzemin geçite köprü olmadı.hemde doğuyu batıya baglayan ana yol.birisi burası digeride organize girişi.bakalım kaç kişi daha ölecek.ölenlere rahmet yaralılara acil sifalar diliyorum.