3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Doğuştan fanatik Rotweiler

Kayseri sokaklarında üzerinde Fenerbahçe forması ile gezen Carlos isimli Rotweiler cinsi köpek dikkatleri çekiyor.

Sakarya'dan Kayseri'ye akrabalarını ziyarete gelen Cem Yalçıner (22) isimli genç Kayseri sokaklarında üzerinde Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un 3 numaralı forması ile gezen Rotweiler cinsi köpeği dikkatleri çekiyor.

Cem Yalçıner, köpeğinin isminin Carlos olduğunu belirterek, “Pet shoptan alırken Fenerbahçeli olduğunu bildiğim için aldım, yoksa almazdım” dedi.

Kayseri'ye akrabalarını ziyarete geldiğini belirten Yalçıner, “Her zaman sokağa çıkarken Carlos'u da yanıma alırım, henüz beş aylık ve üç aydır ben bakıyorum. Aldığım günden bu yana Fenerbahçe forması üzerinde, başka bir forma giymiyor, giydirirsem yırtıyor. Pet shop sahibi Fenerbahçeli olduğu için, Carlos'ta doğuştan Fenerbahçeli oldu diyebilirim. Zaten ben alırken Fenerbahçeli olduğunu bildiğim için aldım. Sakarya'da ikamet etmeme rağmen Fenerbahçe'nin Kadıköy’deki bütün maçlarına Carlos ile giderim, maça almasalar da sokaklarda gezeriz” dedi.

Evinde birde Alex isimli Galatasaraylı dişisini beslediğini belirten Yalçıner, ikisinin son derece uyumlu yaşadığını ifade etti. Yalçıner ayrıca bu hafta sonu oynanacak olan Galatasaray, Fenerbahçe derbisinden sadece futbolun galip gelmesini istediğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 10:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?