5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Doktorum deyip parasını çaldılar

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi kardiyoloji bölümünde yatan bir hasta, kendini doktor olarak tanıtan bir kişinin 520 liralık ameliyat parasını çaldığını ileri sürdü.

İddiaya göre kalp rahatsızlığı nedeniyle Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olduktan sonra kardiyoloji bölümünde 5 gün yatan Ahmet K. (70), dün öğleden sonra odasına gelerek kendisini doktor olarak tanıtan bir kişinin muayene esnasında cebinden 520 lirasını aldığını öne sürdü.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinden Kayseri'ye ameliyat olmaya geldiğini ifade eden Ahmet K., "Ameliyat olduktan sonra taburcu olacağım gün odama gelen bir kişi, 'Ben doktorum' dedi. Ardından beni muayene etti. Sonra kontrol ettim ki 520 lira param yok. Ben kalbimdeki rahatsızlığım nedeniyle kardiyoloji bölümünde yatmaktayım. Ben Sivas'tan buraya 200 TL taksiye para vererek geldim. Şimdi de taburcu oluyorum ama 520 lira paramı sahte doktor çaldı" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 16:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali yılmaz IP: 78.168.226.xxx Tarih : 3.05.2009 14:46:59

bu olay insanlığın bittiğini net olarak göstermekte.yalnız burada hastane güvenliği ne iş yapar sorusu da akla geliyor.sadece hasta yakınlarına zorluk çıkaran güvenlikler  o insanın parasını maaşından öderse bu olaylar eminimki azalacaktır.ilgililerin dikkatine..