5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Dolandırıcılar işbaşında!

Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gazze'de meydana gelen hazin, üzücü ve insanlık adına utanç verici saldırıyı kullanarak bazı kişilerin art niyetli olarak piyasaya çıkıp yardım topladıklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, birçok kişinin belediyeyi arayarak Melikgazi Belediyesi'nin Gazze için yardım kampanyası başlatmış olduğunu ve bazı kişilerin bununla görevlendirilmiş olduğunu beyan ettikleri konusunda bilgi, duyum ve haber aldıklarını ifade etti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi adını kullanarak iyi niyetli halkımızdan yardım kampanyası adı altında para toplanmakta olduğunu öğrendik. Belediye olarak bu tür bir çalışmamız yoktur. Çünkü bu tür kampanyalar için resmi izin ve bilgi içerisinde yapılması gerekir. Belediye olarak çalışanlarımız ile Belediye Meclis üyelerimiz kendi rızaları ile gönüllerinden kopan miktarda yardımda bulunarak toplamış oldukları parayı ilgili kurumlara yatırmışlardır. Ancak belediye olarak halktan yardım toplama konusunda hem yetkimiz, hem de bununla ilgili bir çalışmamız yoktur” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 23:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?