7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Dosya tamamlanmak üzere

DOSYA TAMAMLANMAK ÜZERE

Kayseri Ticaret Odası tarafından savunma sanayi ile ilgili hazırlanan dosyanın tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, randevu aldıkları takdirde dosyayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ileteceklerini bildirdi.

Kayseri'nin savunma sanayi yatırımları için en uygun kent olduğunu söyleyen Başkan Kilci, yapılacak olan yatırımların Kayseri'ye çekilebilmesi için girişimlerin olması gerektiğini söyledi. Bu konuda Kayseri milletvekillerinin de girişimlerini beklediklerini ifade eden Başkan Kilci, savunma sanayi konusunda gerçekleşecek bir yatırımın hem Kayseri hem de çevre illere büyük faydasının olacağını bildirdi.

Savunma sanayi konusunda Kayseri'nin Konya ile çekiştiğini söyleyen Başkan Kilci, çevre illerden de destek alındığı takdirde başarılı olabileceklerini ifade etti.

Savunma sanayi alanında yaklaşık bir aydır dosya hazırladıklarını anlatan Başkan Kilci, Kayseri'nin altyapısının bu tür yatırımları rahatlıkla karşılayabileceğini belirterek, “Hazırladığımız dosyayı randevu aldığımız takdirde Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e sunmayı düşünüyoruz. Hazırlıklarına başladığımız dosya tamamlanmak üzere” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2011 Perşembe 09:33:05
Güncelleme :21 Temmuz 2011 Perşembe 09:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?