4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

DP seçim çalışmalarına başladı

Demokrat Parti (DP) Kayseri İl Başkanı Salih ilhan, DP olarak 29 Mart 2009 yerel seçim çalışmalarına başladıklarını ve seçimlerinin Türkiye'ye hayırlar getirmesini diledi.

Dalyan Balıkevi'nde düzenlenen tanışma yemeğine DP Kayseri İl Başkanı Salih İlhan, DP Melikgazi İlçe Başkanı Ali Çiçek, DP Kocasinan İlçe Başkanı Yakup Hanilci ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yemek sonrası bir açıklama yapan DP İl Başkanı Salih İlhan, DP olarak 29 Mart 2009 yerel seçim çalışmalarına başlamış olduklarını bildirmek amacıyla bu yemeği düzenlediklerini söyledi.

29 Mart seçimlerinin Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyen İlhan, çok yakın zamanda DP olarak belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını belirtti. İlhan, “DP olarak iki merkez ve 14 ilçede teşkilatlanmamız tamamlandı. Çok yakın zamanda merkez ve ilçe belediye başkan adaylarımızı tek tek tanıtacağız. Merkez il ve ilçelere adaylık başvurusunda bulunanlar var, bunlar kesinleşmediği için açıklamayı düşünmüyoruz. Develi, Sarıoğlan ve Tomarza gibi ilçelerimizde ise adaylarımız kesinleşti. Bu adaylarımızı da yeri geldiğinde açıklayacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 17:16:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
refik özçoban IP: 85.104.31.xxx Tarih : 30.12.2008 23:56:08

parti sevdalıları böyle zor günlerde meydana çıkar allah yolunu açık etsin