4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Dr. Küçükoğlu lenfoma kurbanı!

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde görevli Dr. Adem Küçükoğlu, evinde hayatını kaybetti.

2 yıldır Lenfoma hastası Küçükoğlu'nun cenazesi, çalıştığı hastane morgu önünde mesai arkadaşları tarafından gözyaşlarıyla uğurlandıktan sonra Hunat camisindeki cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi doktoru Adem Küçükoğlu, Lenfoma hastalığına yenik düştü. Yaklaşık 2 yıldır Lenfoma hastalığından tedavi gören Küçükoğlu, sabah çalıştığı hastaneye gelmek için evinde hazırlanırken geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Dr. Küçükoğlu'nun cenazesi evinden alınarak çalıştığı hastanenin morguna kaldırıldı.

21 yıllık doktor olan Küçükoğlu için iki ayrı cenaze töreni düzenlendi. Dr. Küçükoğlu için ilk tören, çalıştığı hastane morgu önünde düzenlendi. Törene Sağlık İl Müdürü Kadir Çetinkara, ailesi ve mesai arkadaşları katıldı. Törende konuşan hastane başhekimi Opr. Dr. İsmail Tamer, Dr. Adem Küçükoğlu'nun hastalarına baba şefkatiyle yaklaşarak rahatsızlıklarına çözüm aradığını söyledi. Cenazede, Dr. Küçükoğlu'nun oğulları 18 yaşındaki Burhan, 14 yaşındaki Furkan ve eşi Hanife Küçükoğlu, törende babalarının tabutuna bakarak gözyaşı döktü. Adem Küçükoğlu'nun cenazesi gözyaşları içinde ambulansa konularak götürüldüğü Hunat Camisindeki cenaze namazının ardından asri mezarlıkta toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 16:22:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?