1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

DSP Kayseri il örgütü istifa etti

DSP Kayseri İl Başkanı İsmail Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, istifa etti. İl Başkanı İsmail Yavuz, “Genel Merkez tarafından, ilçelere, onayımız olmadan atamalar yapıldı. Biz de yönetim kurulu olarak bunu kabullenemediğimiz için görevden çekilmeyi uygun gördük” dedi. 

DSP İl Başkanı İsmail Yavuz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa ettiklerini açıkladı. DSP İl Yönetim Kurulu'nun 2.5 yıldır bu görevi yürüttüğünü belirten Yavuz, “Partimizin en sıkıntılı, en zor ve en zayıf görüldüğü günlerde, özellikle yerel seçimlerde aday aranırken, kaçan, saklanan, araziye uyan ve kaybolan tüm unsurlar, bizim 2.5 yıllık çalışma dönemimizde, partimizin Kayseri'de yakaladığı yükselişe hiçbir katkı vermeden ortak olmak için faaliyete geçtiler” dedi.

Genel Merkez'e, bu insanların önceden keşfedilmemiş birer değermiş ve mevcut yönetim önlerini kesiyormuş gibi bir izlenim verildiğini öne süren Yavuz, “Genel Merkez de onayımızı almadan ilçelere atama yapmıştır. Yönetim kurulu olarak, bu durumu kabullenemediğimiz için görevden çekilmeyi uygun gördük” diye konuştu.




Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 13 Mart 2007 Salı 17:32:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynel hazar IP: 88.226.220.xxx Tarih : 14.01.2008 18:28:00

bu duruma çok üzüldüm ama inanıyorumki en yakın zamanda türkiye yönetimi bize nasip olacaktır