3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

DSP lideri Sezer Kayseri'de

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Kayseri'de bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Çeşitli temaslar için Kayseri'ye gelen DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, bazı sivil toplum örgütlerine bir dizi ziyarette bulundu. Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci'yi makamında ziyaret eden Sezer, daha sonra Kayseri Sanayi Odası'na (KAYSO) geçti. Sezer, burada KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Boydak, DSP'nin geçmişte çok önemli görevleri yerine getirdiğini söyledi.

Boydak, çalışmalarından dolayı Sezer'i tebrik etti. Boydak'ın konuşmasının ardından söz alan Sezer, Kayseri'nin sanayileşme yolunda önemli adımlar kat ettiğini dile getirdi. Türkiye'nin birliği ve refahı için mücadele ettiklerinin altını çizen Sezer, ''57. Hükümet zamanlarında bir kriz yaşandı. Ancak bu birikmiş bir sürecin sonunda oldu. Krizden sonra bankaları yeniden yapılandırdık. Ülkenin kalkınabilmesi için OSB ve tekno-kentler yasalarını çıkardık'' dedi.

Boydak, ziyaretinden dolayı Sezer'e üzerinde Atatürk resmi olan bir seramik hediye etti. Ardından Sezer, Türkiye Şehit Gaziler Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Mete Kurt'u makamında ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 18:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?