1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Duvar yazıları işletmecileri bıktırdı

Kayseri'de işyerlerinin duvarlarına yazılan değişik yazılar işletmecileri mağdur etti. Her hafta iş yerinin duvarını temizlemekten bıktıklarını belirten Onay Sineması İşletmecisi Yetkin Yücel, yetkililerin bu meseleye bir çözüm bulmasını istedi.

Sahabiye Mahallesi Ahi Evran Caddesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk stadyumu çevresindeki işyerlerine kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından yazılan sloganlar, işletmecileri zora soktu. 18 yıldır Kayseri'de faaliyete olan Onay Sineması'nın işletmecisi Yetkin Yücel, işyerinin duvarlarına yazılan yazılar sebebiyle sıkıntılı olduğunu söyledi. Son 6 yıldır işyerinin duvarlarına kimliği belirlenemeyen vatandaşlar tarafından çeşitli yazılar yazıldığını kaydeden Yücel, yazılar sebebiyle her hafta işyerinin duvarını temizlediğini ifade etti.

İşyerinin duvarını boyayla temizledikten sonra ertesi gün tekrar yazılarla doldurulduğunu belirten Yücel, yetkililerin bu meseleye bir çözüm getirmesini istedi. İşletmenin duvarına yazılan yazıların kötü bir görüntü oluşturduğunu söyleyen Yücel, ''Duvar yazıları sebebiyle her zaman fırça ve boyalarımızı hazır tutuyoruz. Yazılar, işletmenin görüntüsünü kirletiyor. Son 1 aydır duvarları temizlemeyi bıraktık. Her hafta duvarları temizlemekten bıktık. Mağduriyetimizin giderilmesi için gerekli makamlara başvurduk. Gerekenin yapılmasını istiyorum'' dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 11:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?