3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

DYP Kayseri adayları projelerini anlattı

Doğru Yol Partisi'nin (DYP) Kayseri'deki belediye başkan adayları projelerini anlattı.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda bir araya gelen DYP belediye başkan adayları, projelerini açıkladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı İlhan Koçak, Kocasinan Belediye Başkan adayı Kenan Mutlu ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Fuat Gençsoy, göreve geldikleri taktirde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
İlhan Koçak, Kayseri'de daha önce çeşitli mevkilerde kamuya hizmet ettiğini ve şehrin sorunlarını iyi bildiğini söyledi.
Kenan Mutlu ise Kayseri'de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin krallığını yıkacaklarını ileri sürdü.
Son olarak konuşma yapan Fuat Gençsoy, göreve geldikleri taktirde, yapacakları çalışmalarla Melikgazi İlçesi'ni çok daha iyi noktalara taşıyacaklarını kaydetti.
SEDAT KAHRAMAN - KAYSERİ (İHA)
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2004 Salı 18:16:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol eraslan IP: 81.212.171.xxx Tarih : 17.02.2004 21:33:57
Ben kayseriliyim vede kayserideki DYP'nin faaliyetlerinden umduğumuz gibi haber alamıyoruz. Halbuki DYP ilyönetimi Kayseride tam 60 aday açıkladı. Kayseride yer yerinden oynarken, herkes şaşırmış bi şekilde nasıl bu kadar adayı nasıl en erken açıkladı DYP il başkanlığı derken sizden böyle bir haber duymadık görmedik. İnanın Kayseride sanki iktidar partisi. Ama bundan sizin haberinizin olmadığını umuyorum. Genel Başkan Syn. Mehmet Ağar bile iki kez ziyaret etti geçtiğimiz aylarda. lütfen Kayseri gibi AK partinin kalesi olan bi yerde, böyle anormal bi şekilde çıkış yapan partinin nasıl dikkatinizi çekmediğini gerçekten çok merak ediyorum. Şu da bi gerçek partili olduğum için söylemiyorum; gerçekten DYP çok değişti Kayseride, binasıyla, kır atıyla, arabasıyla, gençleriyle, kadınlar koluyla, yoğunluğuyla, gücüyle, taze kanıyla, devamlı gündemde olmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekmesiyle. Maalesefki Syn Genel Başkanımızın bile dikkatini çekmişken sizde çok bahsedilmeyişi gerçekten çok dikkat çekici. Ama şuda bir gerçek ki o kadar geniş bi ağ şebekesiyle çalışıyorsunuz, tabiki zor olsa gerek tam ve net haber almak. Çok teşekkür ediyorum bizim gibi okuyuculara böyle bi imkan sunduğunuz için.