4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

EBK işçilerinden AKP'lilere tepki

Özelleştirme kapsamında satılıp kapatılması düşünülen Et Balık Kurumu Kayseri Kombinasında çalışan işçilerden 30 kişilik grup, AK Parti milletvekilleri ve yöneticilerine tepki gösterdi.

AK Parti İl Teşkilatında parti yöneticileri ile halk arasında bayramlaşma düzenlendi.

Bayramlaşmaya AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mustafa Duru, Mustafa Elitaş, Sadık Yakut, Niyazi Özcan ve Adem Baştürk ile AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Halkla birlikte bayramlaşmaya katılan özelleştirme kapsamında satılıp kapatılması düşünülen Et Balık Kurumu Kayseri Kombinasından 30 kadar işçi, olay çıkarttı.

Et Balık Kurumu Kayseri Kombinasının kapatılmasına tepki gösteren ve AK Parti’nin kendilerine sahiplenmemesinden yakınan işçiler, AK Parti milletvekilleri ve yöneticileri ile tartıştılar. Uzun süren tartışma sonrası AK Parti Milletvekillerinin işçilerin isteklerini karşılamak için Özelleştirme İdaresi nezdinde girişimde bulunacakları sözü ile uzlaşı ile sona erdi. Tatlıya bağlanan tartışma sonrası işçiler AK Parti İl Teşkilatı’ndan ayrıldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 16:00:40
Güncelleme :22 Ocak 2005 Cumartesi 16:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?