5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

'Edipler Kahvesi Şiir Etkinliği' yapılacak

Kayseri'de 'Edipler Kahvesi Şiir Etkinliği' yapılacağı belirtildi.

Geleneksel hale getirilen ve sonuncusu Ankara Mamak Belediyesi desteğiyle geçen yıl nisan ayında gerçekleştirilen şiir etkinliğinde bu yıl ev sahipliğini Kayseri'nin üstlendiği kaydedildi.

Türkiye'deki tüm şair ve şiir severlerin davet edildiği bu etkinliği Kayseri'nin ev sahipliğinde ilk kez gerçekleştirilecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Edipler Kahvesi Şiir Etkinliği Kayseri organizasyon komitesi üyeleri Osman Türkaslan ve Ferhat Arslan, bu tür şiir etkinliğinin dördüncüsünün gerçekleştirileceğini ve bu kez ev sahipliğinin Kayseri tarafından yapılacağını söyledi.

31 Ocak- 1 Şubat 2009 tarihleri arasında Kayseri'de yapılması planlanan Edipler Kahvesi Şiir Etkinliği'nde birinci gün İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda şiir dinletisinin yapılacağını ifade eden organizasyon komitesi üyeleri Osman Türkaslan ve Ferhat Arslan, ikinci gün ise Erciyes'e bir gezi düzenleneceğini, burada sohbet ve şiir dinletisi gerçekleştirip ardından mangal partisinin yapılacağını ve Kayseri'ye dönüşün akabinde ise etkinliğin sona ereceğini kaydettiler. Organizasyon komitesi üyeleri şiir dinletilerine tüm Kayseri halkının davetli olduğunu ve halkın yoğun ilgi gösterilmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Edipler Kahvesi'nin www.ediplerkahvesi.com adresi üzerinden Türkiye'deki sayısız şair ve şiir sever güncel faaliyetleri yakından takip etme fırsatını da yakalıyor

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 11:03:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?