3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Eğitim-Bir-Sen'den dernek ziyareti

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve beraberindeki sendika üyeleri, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti.

Aydın Kalkan ve beraberindeki sendika üyeleri, Dernek Başkanı Ali Yavuz'u ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Aydın Kalkan, şehitlik mertebesinin kutsal olduğunu söyledi.

Kalkan, “Vatan, bayrak ve ezan için şehit düşen, bizim için aynı değerdedir. Son günlerde ülkemizin gündemi, ne yazıktır ki terördür. Biz terörün her türlüsünü kınıyoruz. Bize en sadık millet olarak bilinen Ermenileri Osmanlıya düşman eden şer güçleri, şimdi yine aynı oyunlarla Kürt kardeşlerimizi bize düşman etmek ve ülkeyi parçalamak istiyorlar. Laz, Çerkez, Kürt ve Türküyle hepimiz biriz. Gerek Çanakkale'de gerekse İstiklal Savaşı'nda kol kola, sırt sırta, yürek yüreğe beraber savaştık, bu ülkeyi birlikte kurtardık” dedi.

Güneydoğu gazisi Yılmaz Üçkan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ali Yavuz ise, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayseri'deki tüm şehit yakınlarını ve gazileri derneklerine beklediklerini ifade eden Yavuz, “Biz onlara hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 18:21:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?